Living In The Philippines Forum

"Post your Questions Here!" => Questions and Tips About This Forum => Topic started by: Lee2 on August 15, 2016, 12:38:38 AM

Title: Youtube issues using Google Chrome on this forum
Post by: Lee2 on August 15, 2016, 12:38:38 AM
I have reported the issue to Google Chrome but if you are having the same issue, then please report it to them by clicking on the box at the top right and going to Help and then reporting it. Firefox works fine.

The issue I see is that youtube videos are only showing up as black boxes instead of videos. I am having the same issue on another forum that I am on that uses a different software and a member there also reported having the same issue and others chimed in too, so it is a known issue.

Just letting you all know that it is not the forum, it is Google Chrome since the last update they did.
Title: Re: Youtube issues using Google Chrome on this forum
Post by: iamjames on August 15, 2016, 04:17:54 AM
AH - I am having that issue also and was about to send you a screengrab. Guess Ill just wait it out now.
Title: Re: Youtube issues using Google Chrome on this forum
Post by: Brisbane on August 15, 2016, 08:12:56 PM
Strange as there is no issue on another forum with youtube when using chrome. I just put one up an hour ago and worked fine.
Title: Re: Youtube issues using Google Chrome on this forum
Post by: Lee2 on August 15, 2016, 08:23:38 PM
Strange as there is no issue on another forum with youtube when using chrome. I just put one up an hour ago and worked fine.
Thank you Tom, it seems to be a known issue, why it happens to some people and on some forums and not others I have no idea, the other forum it is happening on is a VBullitin forum, so maybe IPB does not have that problem.
https://support.google.com/chrome/search?q=youtube+showing+as+black+box
Title: Re: Youtube issues using Google Chrome on this forum
Post by: Lee2 on August 18, 2016, 07:37:28 PM
I believe the problem has been fixed either by Google Chrome or by a recent Microsoft update, can anyone not see youtube's properly displayed? James, is it fixed for you too?

http://www.youtube.com/watch?v=TIiTUMarSg0
Title: Re: Youtube issues using Google Chrome on this forum
Post by: Gray Wolf on August 20, 2016, 07:48:46 AM
Be careful. Someone may get butthurt because there is a pistol shown in the YouTube preview   
 :'(
Title: Re: Youtube issues using Google Chrome on this forum
Post by: bigrod on August 20, 2016, 08:46:14 AM
Jack,

The gun does not bother me, but that is just my honest opinion.  Which probably does not mean crap to some people.  Oh I meant to say manure!

Chuck
Title: Re: Youtube issues using Google Chrome on this forum
Post by: Gray Wolf on August 20, 2016, 09:18:24 AM
Chuck,

It doesn't bother me one bit. I was thinking about our easily butthurt members  ;)  :D  8)
Title: Re: Youtube issues using Google Chrome on this forum
Post by: medic3500 on August 20, 2016, 10:14:53 AM
My thoughts.
Title: Re: Youtube issues using Google Chrome on this forum
Post by: Gray Wolf on August 20, 2016, 10:22:28 AM
Bwahahahaha! Love ya, man!
Title: Re: Youtube issues using Google Chrome on this forum
Post by: bigrod on August 20, 2016, 10:39:57 AM
Medic shame on you. lol  :D

Chuck
Title: Re: Youtube issues using Google Chrome on this forum
Post by: Steve & Myrlita on August 23, 2016, 07:34:51 PM
Do they get to go to their "Safe Space?"